Κυριακή με Ligue 1

Bonjour!

Τρεις οι σημερινές αναμετρήσεις που κλείνουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνει τις εκτός έδρας δοκιμασίες της St.Etienne και της Paris St.Germain αλλά και τη μάχη του Νότου ανάμεσα στη Nice και τη Bastia την οποία σας αναλύουμε. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

OGC Nice (2) – Sporting Club de Bastia (18)     @ Allianz Riviera, Nice
Με την ήττα στην έδρα της Schalke, οι Aiglons εγκατέλειψαν και τυπικά τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στη φετινή διοργάνωση του Europa League, μια διοργάνωση που μάλλον δεν είδαν με πολύ πειστικό τρόπο. Αντιθέτως, στη Ligue 1 διαπρέπουν, πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα και από την έδρα της St.Etienne και με νίκη απόψε κόντρα στη μέτρια φέτος Bastia θα διατηρήσουν την πολύτιμη διαφορά των τριών βαθμών, ιδιαίτερα από την εντυπωσιακή Monaco που έχει ήδη ισοβαθμήσει.
Αντιθέτως οι Κορσικανοί μετά την εκτός έδρας νίκη στο πρώτο τους φετινό ταξίδι εκτός Κορσικής -επί της Lorient- μετρούν πέντε διαδοχικές εκτός έδρας ήττες χωρίς να έχουν πείσει και είναι μεγάλο ερωτηματικό εάν θα μπορέσουν απόψε να προβάλουν αντίσταση στην έδρα της πρωτοπόρου Nice.

Όσο αδιάφορη παρουσιάστηκε φέτος η Nice στο Europa League, τόσο επικίνδυνη και αποτελεσματική δείχνει εντός συνόρων. Έστω και χωρίς τον τραυματία Balotelli, η ομάδα του Lucien Favre έχει την ποιότητα να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Bastia. Τόσο-όσο η απόδοση του άσου, σε μια μάχη που πάντως δεν αποκλείουμε και την έκπληξη…

.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (14eme journee)
18:00 OGC Nice – SC Bastia 1 (1,73) (1-1 FT)

Για ολόκληρο το άρθρο αλλά και όλη την αγωνιστική δράση της Ligue 1, μπείτε στο ΚατερίνηSport