Γκολ στην Κύπρο

Καλή Χρονιά σε όλους τους αναγνώστες της στήλης με υγεία και μπόλικη τύχη στην προσωπική σας ζωή !!!Η σημερινή μας πρόταση προέρχεται από την First Division της Κύπρου στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής η ΑΕΖ Ζακακίου θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στο Παφιακό Στάδιο που δεν είναι η φυσική τους έδρα. βρίσκονται στην πρότελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα διαθέτουν την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ στις 6 από τις 8 εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα και σκόραραν αμφότερες οι δύο ομάδες.Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρίσκει την γηπεδούχο ομάδα πίσω στο σκορ στα 6 από τα 8 εντός έδρας παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι με την 10η θέση που καταλαμβάνουν βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που θα παίξουν στα πλει αουτ. Στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να βελτιώσουν την απόδοση τους στις εκτός έδρας αναμετρήσεις εκεί όπου έχουν υποστεί 5 ήττες σε 8 εξόδους.Στις 6 από τα 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ στις 7 από τις 8 σκόραραν αμφότερες.

Game Pick Odd Stake Result
ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 
 
Goal-Goal + Over 2.5 2.20 25 LOST